Biber Salçalı Fesleğenli Bulgur
Tereyağını eritip üzerine zeytinyağını ekleyin. Salça ve bulguru tencereye alıp 2 dakika kavurun. Kıyılmış fesleğen ve tuz ilave edin. Üzerini iki parmak geçecek kadar sıcak su koyup harlı ateşte 10 dakika pişirin. Ocağı kısıp 10 dakika daha pişirin. Altını kapatıp demlenmeye bırakın. Diğer taraftan zeytinyağını bir tavaya alıp ince kıyılmış taze soğanı sote edin. Kuşkonmazların suyunu süzüp tavaya ekleyin. Toz şeker, tuz ve karabiber ekleyip 1-2 dakika sote edin. Pilavı şekil verebileceğiniz derin ve bir kaba yerleştirin. Ters çevirerek servis tabağına alın. Üzerine sotelediğiniz kuşkonmazları 2 çapraz kat olacak şekilde yerleştirin. Kiraz domates ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.