Bezelye püreli enginar

Giriş Tarih ve Saati: 06.02.2019 | 11:51 Güncelleme Tarih ve Saati: 06.02.2019 | 17:38

Enginarları tencereye dizin. Ayrı bir yerde portakal suyu, limon suyu, 1 çay bardağı zeytinyağı, un, 3 adet kesme şeker ve 1 tatlı kaşığı tuzu iyice çırpıp, enginarların üzerine gezdirin. Kabukları temizlenip ikiye bölünmüş 1 adet soğanı ilave edip pişmeye bırakın. Ocaktan alıp soğuma bırakın. Ayrı bir tencerede, kalan 1 çorba kaşığı zeytinyağında ince doğranmış 1 adet soğanı kavurun. Bezelye, su, 1 adet kesme şeker, 1 çay kaşığı tuz ve yeteri kadar karabiber ekleyip, bezelye yumuşayana dek pişirin. Suyu çok azalırsa su ilave edebilirsiniz. Ocaktan alıp krema ilave edin ve blenderden geçirin. Enginarların içlerine pay edip servis tabağına yerleştirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.