Ballı Patlıcan

Giriş Tarih ve Saati: 30.07.2010 | 12:03 Güncelleme Tarih ve Saati: 24.10.2018 | 09:18

Patlıcanların kabuklarını temizleyerek küp doğrayın. Kararmaması için tuzlu suda yarım saat dinlendirin. Kuruladıktan sonra tavaya alarak sıvı yağda kızartın. Daha sonra yağının süzülmesi için kağıt havlu üzerine alın. Sosu hazırlamak için soğanı incecik kıyın. Sıvı yağda pembeleşene dek soteleyin. Kıyılmış sarımsak, biber ve domatesi ilave ederek 10 dakika soteleyin. Tuz, bal ve patlıcanları ilave ederek karıştırın. Servis tabağına alarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.