Badem Peyniri

Giriş Tarih ve Saati: 22.10.2012 | 16:43 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.10.2018 | 15:12

Kabuklu bademi bir gece suda bekletin. Ertesi gün kabuklarını ayıklayın. 1.5 su bardağı su ile birlikte blenderden geçirin. 12 saat sıcak bir yerde bekletin. İyice suyunu çekmesini sağlayın. Sürenin sonunda, tülbentten suyunu iyice süzün (süzdüğünüz suyu atmayın, çorbalarınıza, yemeklerinize katın). Malzemenin hepsini karıştırın. Damak zevkinize göre içine eklemeler ya da çıkarmalar yapın. Hatta bir önceki tarifte olduğu gibi sarımsak, fesleğen benzeri ilavelerle tuzlu peynir aperatifi elde edebilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.