Arpacık Soğanlı ve Enginarlı Bezelye

Giriş Tarih ve Saati: 20.10.2010 | 12:54 Güncelleme Tarih ve Saati: 24.10.2018 | 09:20

Arpacık soğanı temizleyip kenara alın. Enginarları temizledikten sonra 6 parçaya ayırıp limonlu suya koyun. Sultani bezelyelerin uçlarını ve kılçıklarını temizleyin. Zeytinyağını bir tencereye alıp soğanları birkaç dakika kavurun. Üzerine sultani bezelye, tane bezelye, kesme şeker ve tuz ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp çok kısık ateşte ve ara sıra tencereyi sallayarak pişmeye bırakın. Sebzeler yarı yarıya yumuşayınca enginarları ilave edin. 10 dakika kadar pişirip suyunu ekleyin. Sebzeler tamamen yumuşayana kadar pişirip servis tabağına aktarın. Kıyılmış dereotu ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.