Yılbaşı Hindisi

Giriş Tarih ve Saati: 25.09.2013 | 15:40 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.09.2013 | 15:41

HİNDİYİ temizleyin. Kereviz, havuç, kabak ve soğanları soyup ikiye bölün. Hindiyi büyükçe bir tencereye alın. Sebzeleri ekleyin. Tencerenin yarısına kadar su doldurup hindiyi haşlayın. Hindi eti sert olduğu için eti yumuşayana kadar haşlayın. Tencereden çıkartıp bir fırın tepsisine yerleştirin. Yumurta sarısı, limon suyu ve unu çırpın. Bir fırçayla hindinin her yerine bu karışımı sürün. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yarım saat pişirin. Garnitür için hurmaları haşlayın. Soğutup kabuklarını soyun. Tereyağını eritin. Hurmaları tencereye alın. 5-6 dakika çevirin. Hindinin yanında servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.