Tulum Peynirli Şnitzel

Giriş Tarih ve Saati: 13.07.2010 | 17:08 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.11.2018 | 17:13

Garnitür, mantar ve ufalanmış tulum peynirini derin bir kapta iyice karıştırın. Şnitzel ince olmalı, bu yüzden eğer inceltmeniz gerekirse, etin üzerini yağlı kâğıt ile örtüp, boş bir şişe yardımı ile hafifçe vurup inceltebilirsiniz. Hazır olan etin içine, karıştırdığınız harçtan koyup bohça şeklinde sarın ve uçlarını dikip harcın tamamen etin içinde kalmasını sağlayın. Diğer parçaları da aynı şekilde sarıp hazırlayın. Yumurtaları derince bir kapta çırpın ve etleri önce yumurtaya daha sonra da galeta ununa bulayıp kızgın yağda sürekli çevirerek (bu şekilde etin yanmadan pişmesini sağlarsınız), altın rengi olana dek kızartın. Daha sonra kağıt havlu serilmiş bir tabağa alıp, yağını süzdürün. Sos için, krema hariç tüm malzemeyi pişirin ve en son kremayı ekleyin. Ocağın altını kapatın. Şnitzelleri servis tabağına alıp, sıcak sosu üzerine dökerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.