Tavuklu Biryani

Giriş Tarih ve Saati: 15.07.2010 | 15:47 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.11.2018 | 17:09

İki su bardağı suyu kaynatın. Suya pirinç, tuz, kakule, karanfil ve tarçını ekleyin. 3 dakika daha kaynatıp tarçını çıkarın. Fazla suyunu süzün. Başka bir tencerede soğanı sıvı yağda kavurun. Küp doğranmış tavuk, pul biber, kimyon, kişniş, karabiber, sarımsak, zencefil, limon suyu, domates ve taze kişnişi ilave edip 10 dakika kavurun. Pirinci derin bir kaba alın. Üzerine yoğurt, tavuk ve tavuğun sosunu ekleyin. Safranı sütte 1-2 dakika bekletip pirince ilave edin. Kalan 3 çay bardağı suyun ekleyip tencerenin kapağını kapatın. 1 saat pişirip, sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.