Tavuk Dolama

Giriş Tarih ve Saati: 13.09.2013 | 13:01 Güncelleme Tarih ve Saati: 13.09.2013 | 13:02

Kemiksiz tavuk göğüs etlerini et tokmağı ile inceltin. Patates ve havucu soyup küp küp doğrayın. Bezelyeyi de ekleyip haşlayın. Göğüs etlerini açıp haşlanmış sebzeleri içine paylaştırın. Dürüm şeklinde sarın. Etlerin açılmaması için kürdanla tutturun. Kürdanların üzerine biber ve domatesleri yerleştirin. Tavukları fırın tepsisine dizin. Salçayı 1 su bardağı su ile sulandırın. Salçalı suya karabiber ve köri ekleyip karıştırın ve tavukların üzerine gezdirin. 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.