Tavuk Bohçası

Giriş Tarih ve Saati: 08.04.2011 | 12:00 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.07.2013 | 14:27

GÖĞÜS etini enlemesine ikiye bölün. Döverek inceltin. Her bir dilimin üzerine labne peyniri sürün. Sırasıyla kaşar peyniri ve salam koyup, sigara böreği gibi sarıp, kürdanla tutturun. Bir kaba unu alın. Başka bir kaba çırpılmış yumurta, diğer bir kaba da susamla karıştırılmış galeta ununu koyun. Hazırladığınız göğüs bohçalarını sırasıyla una, yumurtaya ve susamlı galeta ununa bulayın. Orta ateşte, kızgın sıvıyağda kızartın. Tavukları yağdan alıp, kağıt havlu üzerinde yağını süzdürün.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.