Tarhunlu Tavuk Bonfile

Giriş Tarih ve Saati: 02.08.2010 | 13:06 Güncelleme Tarih ve Saati: 26.07.2013 | 13:21

ÖNCELİKLE marine için bir kasede zeytinyağı, hardal, tarhun otu ve karabiberi karıştırın. Tavuk bonfileleri bu karışımın içinde 1-2 saat marine edin. Diğer tarafta bu sostan yapışlmaz yüzeyli bir tavaya biraz döküp kızdırın. Tavuk bonfile ile dilimlenmiş limon, kırmızı ve sarı biberi kızartın. Servis tabağına alın ve sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.