Sebzeli Mercimek Ezmesi Üzerine Ballı Adaçaylı Tavuk

Giriş Tarih ve Saati: 22.01.2010 | 15:25 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.07.2013 | 16:52

MERCİMEĞİ yıkayıp haşlayın. Mercimeği ocaktan almadan önce ince bulguru ekleyip 5 dakika birlikte pişirin. Soğumadan bir çatalla ezin. Havuç ve kabağı küp küp doğrayıp yumuşayana kadar haşlayın. Mercimek ve bulgura haşlanmış sebzeleri ekleyip karıştırın. Limon suyu, sıvıyağ, tuz, karabiber, ince kıyılmış soğan, dereotu ve maydanoz ekleyip tekrar karıştırın. Tavuk göğsünü sıvıyağ, bal ve adaçayı ile marine edin. Yapışmaz yüzeyli tavada 2 dakika kadar kızartın. Tavuğu önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika daha pişirin ve soğumaya bırakın. Mercimek ezmesi ile birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.