Schnitzel

Giriş Tarih ve Saati: 28.08.2013 | 15:23 Güncelleme Tarih ve Saati: 28.08.2013 | 15:24

SIĞIR etini et doveceği ile yaklaşık 3 mm kalınlığında inceltin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Daha sonra sırası ile una, cırpılmış yumurtaya ve galeta ununa bulayın. Sıvıyağı bir tavaya alıp kızdırın. Eti kızgın yağda kızartın. Patates kızartması, şaraplı lahana ve mevsim salatası ile servis yapın

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.