Şaraplı Tavuk (Pollo al jerez)

Giriş Tarih ve Saati: 18.02.2011 | 12:02 Güncelleme Tarih ve Saati: 29.07.2013 | 14:47

FİLETO tavuğu küp şeklinde doğrayın. Una bulayıp, kızgın yağda kızartın. Üzerine karabiber ve kekik serpin. Başka bir tavayı ocağa alarak, tavuğu kızarttığınız yağdan 3 çorba kaşığı aktarın. Tava ateşteyken şarap ve Brendy'i ekleyin. 2 dakika kaynatın. Suda tavuk bulyonu eritin. Sarmısağı ezerek tavuk bulyonlu suya karıştırın. Bu karışımı tavaya ilave edin. İyice karıştırıp tavukları ekleyin. 8 dakika kısık ateşte pişirin. Ocaktan alarak doğranmış zeytinle servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.