Rezeneli Tavuk

Giriş Tarih ve Saati: 20.01.2014 | 15:25 Güncelleme Tarih ve Saati: 20.01.2014 | 15:28

Tavuklu çiğken istediğiniz büyüklükte parçalara ayırın ve harlı ateşte sıvıyağ ile kızartın. iki buçuk su bardağı suyu kızarttığınız tavukların üzerine ekleyerek 40 dakika orta ateşte pişirin. Bu arada maydanozları ince ince kıyın. Bademleri de bir bıçakla küçük parçalar halinde kesin. Bademleri kıydığınız maydanoz ve rezeneyle birlikte pişmekte olan tavukların üzerine ekleyin. Baharatları da ilave ederek 1-2 dakika daha pişirdikten sonra ateşten alın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.