Poulet A La Biere (Soslu Tavuk)

Giriş Tarih ve Saati: 31.10.2013 | 15:44 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.10.2013 | 15:44

TAVUK BUTLARINI suda haşlayın. Suyu daha sonra kullanmak üzere kenara alın. Sos için dilimlenmiş

havuç, piyazlık doğranmış soğan, kereviz sapı ve kıyılmış sarmısağı 2 çorba kaşığı tereyağında soteleyin.
2 çorba kaşığı un ilave edip kavurun. Et suyu ekleyip, blenderden geçirin ve ocaktan alın. Ayrı bir yerde mantarı 1 çorba kaşığı tereyağında suyunu salıp yeniden çekene dek kavurup sosa ekleyin. Krema ilave edip karıştırın. Haşlanmış tavuk butlarının üzerine elinizle kalan 1 çorba kaşığı un, tuz ve karabiber sürün. Tavuk butlarını 2 çorba kaşığı tereyağında, her iki yüzleri de altın rengi alana dek kızartın. Üzerine sos gezdirip, haşlanmış brüksellahanası ile servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.