Piliç Topkapı

Giriş Tarih ve Saati: 28.01.2010 | 13:41 Güncelleme Tarih ve Saati: 30.07.2013 | 13:00

Sıvıyağı bir tencereye alıp dolmalık fıstıkları ekleyin ve kavurun. Üzerine ince kıyılmış soğanı ilave edin. Soğanların rengi dönünce, yıkanmış pirinci ilave edin. Pirinç beyazlaşınca kuş üzümü, tarçın, yenibahar, karabiber ve tuzu ekleyin. Suyunu ilave edip tencerenin kapağını kapatın ve ağır ateşte 20-25 dakika pişirin. 10 dakika dinlendirdikten sonra dereotu ve naneyi pilava ekleyip karıştırın. Tavuk etlerini döverek inceltin ve ılınan pilavı etlerin içine koyarak rulo haline getirin. Sıvıyağ, tozbiber, karabiber ve tuzu karıştırıp tavukların üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Kızarmış patates ve haşlanmış sebze eşliğinde servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.