Lorlu Tavuk Sarma

Giriş Tarih ve Saati: 23.05.2019 | 10:37 Güncelleme Tarih ve Saati: 23.05.2019 | 14:22

Sebzeleri temizleyip küçük küp şeklinde doğrayın. Tereyağı ve zeytinyağınıbir tencereye alıp kızdırın. Sırasıyla mantar, havuç, kırmızı biber, sivri biber ve kabak ekleyip yumuşayana dek soteleyin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Sebzeleri yağını süzerek tencereden alın. 3 çorba kaşığı sebze karışımıyla lorun tamamını karıştırın. Kalan sebzeleri kenara alın. Tavuk göğüslerini tek taraflarından cep şeklinde kesin. İçlerine lorlu sebze karışımı doldurun ve kürdanla tutturun. Sebzeleri sotelediğiniz tencerede kalan yağ ile tavukları çevirerek her taraflarını mühürleyin. Sıcak suyu ekleyip kapağını kapatın ve kısık ateşte 25-30 dakika (gerekirse sıcak su ekleyerek) pişirin. Servis tabağına önce ayırdığınız sebzeleri yerleştirin. Ardından dilimlediğiniz tavuk göğüslerini dizin. Üzerini dereotu ve pulbiberle süsleyerek servis edin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.