Kuşkonmazlı Tavuk Dolması

Giriş Tarih ve Saati: 23.02.2010 | 11:27 Güncelleme Tarih ve Saati: 30.07.2013 | 14:01

TAVUK pirzolalarını iki adet streç film arasına koyarak (bu işlemi kasaba yaptırmak da mümkün) dövün. Genişleyen et kısımlarına kuşkonmazı, tavuk ciğerini, tuzu ve karabiberi dökerek rulo halde katlayın ve sıkıca alüminyum folyolara sarın. Folyolanmış tavuk rulolarını geniş bir tencerede şarap ve su ile birlikte tencerenin içindeki sıvı miktarı yüzde 60 çekene kadar kısık ateşte (yaklaşık 45 dakika) pişirin. Folyolardan çıkarıp dilimlediğiniz tavukları ağız tadınıza göre garnitürle servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.