Kremalı Mantarlı Tavuk

Giriş Tarih ve Saati: 05.09.2018 | 17:06 Güncelleme Tarih ve Saati: 05.09.2018 | 17:06

Tavuk etini kuşbaşı doğrayın. Mantarları temizleyip dörde bölün. Yapışmaz yüzeyli bir tavayı orta ateşte ısıtıp, tavuğu suyunu salıp çekene dek soteleyin. Üzerine sıvı yağ ve mantarı katın. 5 dakika soteleyip kıyılmış taze soğan ekleyip 5 dakika daha kavurun. Tuz ve karabiberini ayarlayın. En son kremayı ilave edin ve birkaç dakika suyunu çekene dek pişirip ocaktan alın. Dereotu ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.