Körili Kimyonlu Tavuk

Giriş Tarih ve Saati: 23.07.2010 | 14:36 Güncelleme Tarih ve Saati: 24.07.2013 | 11:56

SOĞANI minik küpler halinde doğrayın ve derin bir tavaya yağın 3/4'ünü ilave ederek soğanı kavurmaya
başlayın. Hemen sonra sirkeyi ekleyin. Daha sonra küp doğranmış tavuk etini ilave edip ateşi kısın ve
kavurmaya devam edin. Tavukların rengi değişmeye başladığında domates suyunu, baharatları ve limon suyunu da ekleyerek pişirin. Lor peynirini ve kalan sıvıyağı ekleyerek, varsa blender'de, yoksa çatal kullanarak ezin. Tavuklar iyice piştiğinde tavaya ekleyin ve iyice karıştırın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.