Kızarmış Tavuk Sepeti

Giriş Tarih ve Saati: 07.05.2013 | 15:39 Güncelleme Tarih ve Saati: 24.06.2013 | 17:01

KARABİBER, kıyılmış sarmısak ve tuzu karıştırıp tavuk göğsünün her tarafına sürün. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine alıp, önceden ısıtılmış 220 derece fırında, 20 dakika pişirin. Servis tabağının ortasına çember yerleştirin. Jülyen doğranmış havuç ve kabağı çemberin iç tarafına sıkça dizin. Patates püresi için, patatesi haşlayıp derin bir kaba alın. Tereyağı ekleyip iyice ezin. Tuzunu ayarlayın. Püreyi çemberin ortasına yerleştirin. Kızarmış tavuğu dilimleyip, pürenin üzerine koyun. Soğanı incecik doğrayın. Una batırıp, sıvıyağda kızartın ve tavuğun üzerine yerleştirin. Köri sos ile servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.