Kırmızı lahanalı Tavuk Baget

Giriş Tarih ve Saati: 10.02.2010 | 15:59 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.11.2018 | 17:19

Tavuk bagetleri akşamdan tuzlu suya koyup, buzdolabında bekletin. Kımızı lahanayı dörde bölün ve ortasındaki beyaz kısmı çıkarın. İncecik kıyın ve kenara alın. Tereyağının yarısını kızdırıp ince kıydığınız soğanları kavurun. Üzerine kırmızı lahanayı ilave edip 5 dakika kavurun. Sirke, toz şeker, tuz, karabiber ve su ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp 20 dakika pişirin. Soyup küp şeklinde doğradığınız elmayı tencere ilave edin. 10 dakika daha pişirin. Kalan yağı ilave edin ve suyunu tamamen çekene kadar pişirin. Tavuk bagetleri pişirmeden önce suyunu süzün. Unu bir kaba alıp tuz, karabiber ve toz kırmızıbiberle karıştırın. Tavukları önce unlu karışıma, sonra ayrana ve yeniden una bulayın. Bol sıvı yağda kızartıp, kırmızılahana ile servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.