Hindi Budu Stogonof

Giriş Tarih ve Saati: 14.07.2010 | 11:45 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.11.2018 | 17:17

Kemikleri çıkartılmış, deri ve sinirli kısımları ayıklanmış hindi butlarını ince ve uzunca doğrayın. Tavaya mısırözü yağının yarısını alıp ısıtın. Hindi etlerini tavaya alıp pembeleşinceye kadar kavurun. Bir süzgece alıp yağını ve suyunu süzün. Mantar, soğan, taze soğan ve süs biberlerini jülyen doğrayın. Başka bir tavaya mısır özü yağının kalan yarısını alıp ısıtın. Tavaya sırasıyla soğanları, süs biberlerini ve mantarları alıp soteleyin. Daha önceden kavrulan hindi etleri ile sebzeleri karıştırın. Safranlı pilav ve sos ile birlikte servis yapın.
Sosun Hazırlanışı: Bir tencereye tereyağı ve mısır özü yağı karışımını alıp ısıtın. Unu ilave edip pembeleşene kadar 1-2 dakika kavurun. Unu karışıma katın. Kaynar vaziyetteki et suyunu ilave edip karıştırın. En son olarak krema, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Daha önceden hazırlanan et ve sebze ile karıştırarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.