Fırında Hardallı Hindi

Giriş Tarih ve Saati: 13.01.2014 | 11:32 Güncelleme Tarih ve Saati: 13.01.2014 | 11:35

Bir fırın tepsisine kuşbaşı hindi eti, ince kıyılmış maydanoz, sıvıyağ, köri, beyaz tozbiber, kıyılmış sarmısak, doğranmış domates, sivri biber, kayısı ve soya sosunu ekleyip karıştırın. Kasede yoğurt, süt, limon suyu, hardal, mısır nişastası ve tuzu karıştırıp, tepsideki malzemenin üstüne yayın. Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında hindi yumuşayana dek pişirin. Suyunu çekince, rendelenmiş kaşar peynirini serpin. Peynir eriyince fırından çıkarıp, sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.