Fesleğen soslu tavuk eti

Giriş Tarih ve Saati: 10.05.2020 | 09:48 Güncelleme Tarih ve Saati: 10.05.2020 | 09:49

Kırmızı biberleri ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarın. Zeytinyağını tavaya alıp bebek kabak, havuç ve kırmızı biberi kızartın. Aynı tavada tavuk eklerini de önlü arkalı kızartın. Fesleğen sos için tüm malzemeyi mutfak robotuna alın ve karışım iyice pürüzsüz hale gelene kadar çekin. Pişirdiğiniz tavuk etlerini tavadan alın ve tavadaki yağın içine fesleğen sosunu ekleyip ısınmasını sağlayın. Sosu tavuk etlerinin üzerine dökerek sebzelerle birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.