Enginarlı Tavuk

Giriş Tarih ve Saati: 12.12.2013 | 11:43 Güncelleme Tarih ve Saati: 12.12.2013 | 11:47

Tavuklara tuz ve karabiber serpin. Unladıktan sonra sıvıyağda kızartıp kağıt havlu üzerine çıkarın. Tavada kalan yağa doğranmış soğan ve sarmısağı ilave edin. Rengi dönünce salçayı ekleyin. Üzerine 1 adet limonun suyunu ekleyip bir taşım kaynatın. Tavukları yeniden tavaya alıp, tarçın, tuz ve karabiber ekleyin. Tavukların yarısına gelecek kadar sıcak su ilave edin. Kapağını kapatıp çok kısık ateşte 25-30 dakika pişirin. Daha sonra enginarları ilave edin. Yemeğin suyu azalmışsa yeniden enginarların üzerini geçecek kadar su ekleyin. 30 dakika daha pişirin. Diğer taraftan yumurta sarısı ve 1 adet limonun suyunu çırpın. Üzerine pişmekte olan yemeğin suyundan 1 kepçe ekleyin. Terbiyeyi azar azar yemeğe ekleyin. 1-2 dakika daha pişirip ocaktan alın ve servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.