Elmalı Tavuk Butları

Sağlıklı, pratik ve lezzetli bir öneri. Üstelik sunumu da çok şık...

Giriş Tarih ve Saati: 15.06.2010 | 15:34 Güncelleme Tarih ve Saati: 26.06.2013 | 17:01

BİR kasede sıvıyağ, soya sosu, salça, yoğurt, tuz, kekik ve pulbiberi karıştırın. Tavuk butlarını 10 dakika haşlayın ve suyunu süzün. Üzerine fırça yardımıyla salçalı karışımdan sürün ve fırın tepsisine yerleştirin. Elmaları dörde bölüp çekirdeklerini rini çıkarın. Bal ve limon suyunu bir kasede karıştırın. Elma dilimlerini bu karışıma batırın ve tavukların yanına yerleştirin. Önceden ısılmış 180 derece fırında tavukların üzeri kızarana kadar pişirin. Diğer taraftan, patates ve kabakları haşlayıp suyunu süzün. Patateslerin kabuklarını soyun, kabakları dilimleyin. Pişen tavukları servis tabağına alın. Haşlanmış sebzeler ve elma dilimleriyle birlikte sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.