Bezelye Soslu Tavuk

Giriş Tarih ve Saati: 31.01.2014 | 11:21 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.01.2014 | 11:22

TAVUKLARI küp küp doğrayıp bir tencereye aktarın. Tavukların üzerini aşacak kadar su ilave edip, ikiye bölünmüş soğan ve sarmısakla birlikte haşlayın. Bu arada ayrı bir yerde de ayıklanmış taze bezelyeyi bir buçuk su bardağı suyla haşlayın. Sonrasında bezelyeleri kalan suyuyla birlikte blendırdan geçirin. ‹çine ince kıyılmış dereotu, şeker, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Tavaya sıvıyağı aktarıp, kabuklu bezelyeyi 10-15 dakika karıştırarak soteleyin. Haşlanmış tavukları tencereden alıp (soğan ve sarmısak alınmıyor), sotelediğiniz kabuklu bezelyelerin üzerine ekleyin. 1-2 dakika daha soteleyip servis tabağına aktarın. Üzerine püre haline gelmiş bezelyeyi gezdirin. ‹nce kıyılmış taze soğan ve nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.