Zeytinli Soğanlı Tart

Giriş Tarih ve Saati: 15.06.2011 | 11:18 Güncelleme Tarih ve Saati: 07.11.2018 | 09:26

Mayayı una ilave ederek, yeterli miktarda su ekleyip yoğurun. Zeytinyağı ve tuz ilavesi ile yoğurmaya devam edin. Kabarması için 1 saat bekletin. Diğer taraftan halka biçiminde doğranmış soğanları yağda kavurun. Tuz ve kekik ilave edin. Fırın kabına hamuru yerleştirin. Üzerine soğanlı malzemeyi yayın. Zeytinleri ilave edin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.