Üzümlü Tart

Giriş Tarih ve Saati: 09.07.2010 | 14:43 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.11.2018 | 11:36

Un, tereyağı ve yumurtayı karıştırın. Üzerini örterek buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Buzdolabından çıkardığınızda merdane ile açın. Tart kalıbını yağlayıp, hamuru kalıba yerleştirin. Çatal yardımıyla tabanında delikler açın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşene kadar pişirip, ılınmaya bırakın. Üzüm, lor peyniri, 1 çorba kaşığı toz şeker, krema, rendelenmiş limon kabuğu, vanilya ve yumurtayı çırpın. Karışımı tart hamurunun üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında hafif kızarana dek pişirin. Dilimleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.