Şekerlemeli Tart

Giriş Tarih ve Saati: 15.06.2011 | 11:30 Güncelleme Tarih ve Saati: 02.11.2018 | 17:50

Kelepçeli bir kek kalıbına pandispanyanın bir katını koyun. İncir ve portakal kabuğu şekerlemelerini ince kıyın. Badem, antep fıstığı, 1 çorba kaşığı kayısı marmeladı ve nişastayı ekleyin. Kekin üzerine bu harcı yayın. Üzerine diğer pandispanyayı kapatın. Acıbadem kurabiyelerini robottan geçirin. Yumurta akını ekleyin. Su ilave edin. Karıştırıp, krema torbasına doldurun. Tartın üzerine şekilli olarak sıkın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 20 dakika pişirin. Soğutup kalıptan çıkarın. 1 çorba kaşığı kayısı marmeladını cezvede ısıtın. Tartın üzerine sürün. Kenarlarını kıyılmış fındıkla üzerini antep fıstığı ile süsleyin. Dilimleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.