Makarnalı Tart

Giriş Tarih ve Saati: 01.03.2010 | 16:47 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.11.2018 | 10:50

Makarnayı haşlayıp süzün. Tavuğu bir tavaya alıp, suyunu salıp yeniden çekinceye kadar pişirin. Daha sonra üzerine sıvı yağ, doğranmış mantar ve kabağı ilave edip birkaç dakika kavurun. Tuz ve karabiber ekleyip tatlandırın, ocaktan alın. Yumurta, süt kaşar peyniri ve beyaz peyniri birlikte blenderden geçirin. Karışımı makarna ile harmanlayın. Milföy hamurlarını unlanmış zemin üzerine uçları üst üste gelecek şekilde koyun. Elinizle bastırarak birleştirin. Merdane ile tart kalıbınızdan biraz daha büyük olacak şekilde açın. Kalıbı hafifçe yağlayıp hamuru içine yerleştirin. Kenarlarından sarkan kısımları kesin. Hamurun üzerini çatalla birkaç yerinden delin. Makarnalı karışımdan yayın. Üzerine tavuklu karışımdan koyun. Yeniden makarnalı karışım ve tavuklu karışım koyun. En son kurutulmuş domatesleri yerleştirin. Kabın üzerini alüminyum folyo ile kaplayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Daha sonra folyoyu alın ve üzeri kızarana kadar pişirin. Dereotu ile süsleyin ve dilimleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.