Kuşburnu Marmelatlı Tartöletler

Giriş Tarih ve Saati: 23.02.2010 | 12:14 Güncelleme Tarih ve Saati: 08.11.2018 | 15:15

Hamuru hazırlamak için tereyağı ve unu bir kaba alıp karıştırın. Üzerine yumurta sarısı, pudra şekeri, su ve tuzu ekleyip hızlıca yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yağlanmış tartölet kalıplarına yerleştirin. Üzerini çatalla delerek, önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Soğuduktan sonra kalıptan alıp servis tabağına yerleştirin. Tereyağını, çikolatayı ve kremayı bir kaba koyup benmari usulü eritin ve tartöletlerin üzerine sürün. Kestane şekerlerini ayrı bir kapta ezin. Tartöletlerin üzerine sırasıyla çikolata, kestane şekeri ve kuşburnu marmeladı sürün. Buzdolabında 1 saat bekletip nane yaprakları ile servis edin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.