Kuşburnu Marmelatlı Tartöletler
Hamuru hazırlamak için tereyağı ve unu bir kaba alıp karıştırın. Üzerine yumurta sarısı, pudra şekeri, su ve tuzu ekleyip hızlıca yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yağlanmış tartölet kalıplarına yerleştirin. Üzerini çatalla delerek, önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Soğuduktan sonra kalıptan alıp servis tabağına yerleştirin. Tereyağını, çikolatayı ve kremayı bir kaba koyup benmari usulü eritin ve tartöletlerin üzerine sürün. Kestane şekerlerini ayrı bir kapta ezin. Tartöletlerin üzerine sırasıyla çikolata, kestane şekeri ve kuşburnu marmeladı sürün. Buzdolabında 1 saat bekletip nane yaprakları ile servis edin.