Kabaklı Tart

Giriş Tarih ve Saati: 22.10.2013 | 11:07 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.11.2018 | 11:48

Hamur için margarin, kekun ve yumurtayı derin bir kapta yoğurun. Hamuru 5 eşit parçaya ayırın ve küçük tart kalıplarına kenarlarını da kaplayacak şekilde, elinizle bastırarak yerleştirin. Üzerine nohut koyun ve önceden ısıtılmış 175 derece fırında hamur hafif pembeleşene kadar pişirin. İçi için kabağı ezip, süt, krem peynir, labne peyniri, krema ve kıyılmış dereotunu katıp, karıştırın. Pişen tart hamurlarının içine harcı paylaştırın ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Ilındıktan sonra kalıplardan çıkarın ve servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.