Frambuazlı Kalp Tart

Giriş Tarih ve Saati: 26.02.2010 | 13:54 Güncelleme Tarih ve Saati: 08.11.2018 | 15:18

Yumurta sarılarını bir kaba alıp üzerine toz şeker ekleyin ve mikserle kabarıncaya kadar çırpın. Tereyağını karışıma ekleyip yeniden karıştırın. Son olarak un ve kabartma tozunu da ilave ederek 2-3 dakika daha karıştırın. Hamuru kalp şeklindeki yağlanmış bir kaba döküp önceden ısıtılmış 170 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Kremayı hazırlamak için, un, nişasta, yumurta sarısı, toz vanilya ve toz şekeri geniş bir kapta karıştırıp kenara alın. Süt ve sıvı kremayı bir kaba alıp ocağa oturtun. Kaynama noktasına gelince yarısını kenarda bekleyen karışıma ekleyip karıştırın. Bu karışımı ocakta kalan sütlü kremanın üzerine tencereye geri dökün. Koyu bir kıvama gelinceye kadar yaklaşık 1-2 dakika pişirin. Pişen tartı servis tabağına alın. Üzerine kremayı yayıp frambuazları dizin. İnce bir elekle pudra şekeri serperek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.