Elmalı Tart

Giriş Tarih ve Saati: 16.02.2010 | 12:38 Güncelleme Tarih ve Saati: 08.11.2018 | 15:12

Öncelikle hamuru hazırlayın. Bunun için tüm hamur malzemesini yoğurun. Kulak memesi kıvamında bir hamur elde edin. Hamurdan küçük bir parça koparıp, buzluğa koyun. Kalan hamuru tart kalıbı büyüklüğünde açın. Yağlanmış kalıba hamuru yayın. Kenarlarını düzeltin. Üzerine alüminyum folyo serip, nohut serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında tartı pişirin. Pişen tartı fırından alıp, üzerinden folyoyu ve nohutu çıkarın. Rendelenmiş elmaya şekeri ekleyin ve ocağa alıp, birkaç dakika pişirin. Tarçın ve cevizi ilave edin. Elmalı harcı tartın üzerine yayın. Buzluktan aldığınız hamuru da tartın üzerine rendeleyin. Tekrar fırına verip, üzeri kızarana dek pişirin. Ilınınca, dilimleyerek servis yapın

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.