Elmalı Cobbler

Giriş Tarih ve Saati: 30.03.2011 | 13:35 Güncelleme Tarih ve Saati: 08.11.2018 | 15:16

Elmaların kabuklarını soyun. İri dilimler halinde kesin. Üzerine esmer şeker, tarçın, vanilya ve unu ilave ederek karıştırın. Elmaları, ısıya dayanıklı bir kaba veya güveç kaplarına yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Daha sonra fırın ısısını 165 dereceye düşürün. Un, kabartma tozu, karbonat, esmer şeker ve küp kesilmiş tereyağını, ekmek kırıntısı şeklini alana dek elinizle karıştırın. Yoğurdu da ilave ederek kaşıkla hafifçe karıştırın. Yumuşak kıvamlı bir hamur elde edin. Rendelediğiniz hamuru kaşık yardımıyla, fırından çıkardığınız elmaların üzerine serpiştirin. Üzerine esmer şeker ve ceviz içi serpin. 20 dakika dinlendirin. Krem şanti veya vanilyalı dondurma ile servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.