Çilekli Kivili Tart

Giriş Tarih ve Saati: 08.04.2011 | 12:13 Güncelleme Tarih ve Saati: 07.11.2018 | 12:16

Öncelikle tart hamuru için, yağ, yoğurt, yumurta sarısı, pudra şekeri, vanilya, bir tutam tuz ve limon kabuğunu karıştırın. Karışıma yavaş yavaş un ekleyin. Hazırladığınız yumuşak hamuru, streç folyoya sarıp, buzdolabında 1 saat bekletin. 26 cm çapındaki tart kalıbını yağlayıp unlayın. Dinlenen hamuru merdane ile açın. Kenarlarını kaplayacak şekilde tart kalıbına yerleştirin. Üzerini çatal yardımı ile delip, toz şeker serpin. Önceden 20 dakika ısıtılmış 125 derece fırında 25 dakika pişirin. Bu sırada çilekleri ayıklayıp ikiye bölün. Kivileri soyup dilimleyin. Fırından aldığınız tartın üzerine, tarifine göre hazırladığınız pasta kremasını sürün ve meyveleri istediğiniz gibi dizin. Soğuk servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.