Çikolatalı Fındık Tart

Giriş Tarih ve Saati: 06.08.2010 | 11:07 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.11.2018 | 11:53

Hamuru hazırlamak için, bir kaba su dışındaki tüm malzemeyi koyarak elinizle yoğurun ve iyice özleştirin. Daha sonra suyu da ekleyip yeniden yoğurun. Hamuru düz bir zemine alarak elinizle ya da bir merdane yardımı ile tart kalıbınızın büyüklüğü kadar açın ve kalıbın kenarlarını da kaplayacak şekilde içine yerleştirin. Üst harcı için, tüm malzemeyi bir kapta iyice karıştırıp kalıptaki hamurun üzerine dökün. Önceden ısıtılmış
200 derece fırında 15-20 dakika pişirin ve ılınmaya bırakın. Bir paket bitter çikolatayı parçalar halinde kırdıktan sonra benmari usulü eritin ve tartın üzerine sürün. Üzerini fındıkla süsleyin. Dilimleyerek servis yapın

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.