Balık Sebzeli Tart

Balıktan tart olur mu hiç dediğinizi duyar gibiyiz. Farklı baharatlarla aromalandırılmış nefis balık sebzeli tart tarifi.

Giriş Tarih ve Saati: 19.08.2022 | 12:50 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.08.2022 | 12:50

Haşlanmış patateslerin kabuklarını soyup tencereye alın. Üzerine 5 yemek kaşığı süt, 1 çay kaşığı tuz, karabiber ve 1 yemek kaşığı tereyağını ilave edin. Pürüzsüz kıvama gelene kadar çatal yardımıyla ezin. Kalan tereyağını başka bir tencereye alıp eritin. Üzerine un ve kıyılmış soğanı ekleyip 2 dakika soteleyin. Bir yandan çırpma teli ile karıştırarak kalan 400 ml sütü ekleyin. Kıvam alana kadar 4 dakika pişirin ve ocaktan alın. Karışımı orta boy fırın kabına aktarın. Büyük bir kabın içinde derisi ve kılçıkları temizlenmiş balık, hardal, mısır, bezelye, kalan tuz ve karabiberi harmanlayıp fırın kabına alın. Üzerine patates püresini yayın. Cheddar peyniri serpip defne yapraklarını yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri iyice kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.