Asma Yapraklı Sarma Börek

Mevsim yeşillikleriyle ortaya karışık...

Giriş Tarih ve Saati: 09.05.2018 | 16:30 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.05.2018 | 16:56

Harç için kıyılmış asma yaprağı, yumurta, rendelenmiş keçi peyniri, çörek otu ve tuzu harmanlayın. Arası için sıvı yağ ve maden suyunu karıştırın. Yufkaların aralarına ve en üst kata sıvı yağlı maden suyu sürüp üst üste yerleştirin. Üzerine harcı yayıp, rulo şeklinde sarın. Dilimleyip fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine eritilmiş tereyağı sürüp, önceden ısıtılmış 170 derece fırında kızarana dek pişirin. ,

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.