Altın Çilekli Turta

Giriş Tarih ve Saati: 21.04.2011 | 15:49 Güncelleme Tarih ve Saati: 07.11.2018 | 10:51

Margarin, toz şeker, yumurta, kabartma tozu ve unu iyice yoğurun. Altın çilek ilave edip yeniden yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde bir parça ayırıp, kalanını yağlanmış fırın kabına, kaşıkla bastırarak yerleştirin. Ayırdığınız hamur parçasına 1 çorba kaşığı un ekleyip, yoğurun. Küçük şeritler yapıp turtanın üzerini süsleyin. Oluşan minik boşluklara altın çilekleri yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, üzeri kızarana dek pişirin. Tart jölesini su ile pişirip, kaşık yardımıyla turtanın üzerine gezdirin. Soğuyunca servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.