Zerdeçallı Sütlaç

Giriş Tarih ve Saati: 18.09.2018 | 10:17 Güncelleme Tarih ve Saati: 18.09.2018 | 10:18

Su ve yıkanmış pirinci tencereye alıp pirinç yumuşayana kadar pişirin. Sütü ekleyip iyice karıştırın. Kısık ateşte ara ara karıştırarak pişirmeye devam edin. Çubuk vanilyayı uzunlamasına ikiye kesip bıçağın tersi ile içini sıyırın ve sütlaç kıvam almaya başladığında zerdeçal ile birlikte tencereye ilave edip 5 dakika daha pişirin. Şekeri ekleyip 5-6 dakika pişirdikten sonra ocaktan alın ve kaselere paylaştırın. Soğuduktan sonra üzerini dondurma, dilimlenmiş çilek, fındık ve taze kekikle süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.