Yoğurt Tatlısı

Giriş Tarih ve Saati: 01.04.2011 | 13:14 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.07.2013 | 16:52

ÇUKUR bir kaba yumurta ve şekeri koyup çırpın, yoğurdu ilave edin. Una, kabartma tozu, irmik, rendelenmiş limon kabuğunu ekleyip karıştırın. Bu karışımı diğer malzemeye ekleyin. Son olarak sıvıyağı ilave edip pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar karıştırın. Isıya dayanıklı küçük kalıpların içini bir parça margarinle yağlayın ve hafif unlayın. Hazırladığınız karışımı eşit şekilde, fazla doldurmadan kalıplara dökün. 180 derece fırında her tarafı kızarıncaya kadar pişirin ve önceden kaynattığınız şerbete atın. Tatlıları şerbetin içinde çevirerek, her yerinin ıslanmasını sağlayın. Bir parça kaymaklı dondurma ile soğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.