Sakızlı Muhallebi

Giriş Tarih ve Saati: 08.07.2010 | 16:53 Güncelleme Tarih ve Saati: 08.07.2013 | 14:54

SÜTÜ bir tencereye alın. İçine un ve dövülmüş damla sakızını ilave edin. Mikser yardımıyla pürüzsüz bir kıvama gelene kadar iyice çırpın. Daha sonra bir tencereye alıp ocağa oturtun. Kısık ateşte tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar 15-20 dakika pişirin. Tencereyi ocaktan alın ve içine tozşekeri ilave edin. Mikserle tekrar çırpın. Muhallebiyi kuplara paylaştırın ve toz antepfıstığı ile süsleyin. Buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.