Pudingle Yaz Güllacı

Giriş Tarih ve Saati: 05.07.2013 | 17:26 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.07.2013 | 12:02

1. Pakmaya Vanilyalı Puding'i süt ile paketteki tarife uygun olarak pişirip, ılımaya bırakın.
2. Ilınan pudingi Pakmaya Krem Şanti toz hali ile çırparak puding kreması elde edin.
3. Bir tepsiye güllaç yapraklarının yarısını süt ve gülsuyu ile de ıslatarak serin. Üzerine krema karışımını dökün.
4. En üste, kalan yaprakları serip, üzerine tekrar süt ve bol gülsuyu gezdirin.
5. En üste ceviz ve antep fıstığı kırıkları serpiştirip buzdolabına kaldırın.
6. Soğuk servis edin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.