Kuş Üzümlü Limonlu Sütlaç

Giriş Tarih ve Saati: 16.07.2012 | 19:11 Güncelleme Tarih ve Saati: 03.05.2018 | 09:52

Önce pirinci ayrı bir kapta su ile haşlayın. Suyunu süzdükten sonra malzemenin kalanı ile tencereye alıp, koyulaşana kadar sürekli karıştırın. Ocağın altını kapatın. Servis kaselerine pay edin. Üzerine süslemek için kuş üzümü ve rendelenmiş limon kabuğu serpin. Ilındıktan sonra buzdolabında bekletip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.