Kazandibi

Giriş Tarih ve Saati: 27.08.2013 | 10:56 Güncelleme Tarih ve Saati: 27.08.2013 | 10:58

SÜTÜ tencereye alın. Yarım çay kaşığı tuz ve tozşekeri ekleyip, karıştırın. Kaynamaya bırakın. Un, nişasta ve pirinç ununu da ayrı bir kapta karıştırın. Kaynayan sütten bir kepçe alıp, bu karışıma ekleyin. 1 kepçe suyu ilave edin. Daha sonra bu karışımı tencereye yavaş yavaş ekleyin. Kısık ateşte 5 dakika daha pişirin. Muhallebi koyu bir kıvam alınca, ocaktan alın. Sıcakken yayvan bir tepsiye döküp, ocağın üstüne alın. Kuvvetli ateşte, tepsiyi sürekli çevirerek pişirin. Dibi hafifçe tutan tepsiyi ocaktan alıp, kenarda 3-4 saat soğutun. Kare biçiminde kesip, kızaran tarafları üste gelecek şekilde servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.