Kaymaklı Su Muhallebisi

Giriş Tarih ve Saati: 04.12.2013 | 13:13 Güncelleme Tarih ve Saati: 04.12.2013 | 13:14

SÜT, tozşeker, nişasta, pirinç unu ve portakal kabuğunu tencereye alıp, ocağa oturtun. Muhallebi kıvamına gelene dek yavaş yavaş karıştırarak pişirin. Ocaktan almaya yakın tereyağı ilave edin. Ocaktan alıp kaymak ekleyin. Su ile ıslatılmış fırın kabına boşaltıp soğumaya bırakın. Soğuyunca buzdolabının alt rafında bir gece dinlendirin. Dilimleyin veya yuvarlak bir kalıpla kesip, üzerine pekmez gezdirin. Portakal dilimleriyle süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.